lauantai 10. joulukuuta 2016

Kaikki meikkini: kasvomeikkijemmat


Näitähän on hiukka tullut kerättyä... Varmaan osaa jo roskis kutsuu, se selviää vasta tuotteita kunnolla availlessa. Nyt inventaarivaiheessa koetin turhaa availua välttää ja heitellään sitten tarvittaessa käyttövuoron koittaessa pois jos vanheneminen on liian pitkällä.

Tässä muutama primeri. Lumenen muinainen Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer, Clarinsin Beauty Flash Balm ja Maybellinen geelimäinen Dream Smooth primer tarkemmin sanottuna. Mitään näistä en ole vielä koko naamalle kokeillut, Clarinsia mahdollisesti ekasta tuubista joskus, koska joku muistikuva hurjasta silarisuudesta mulle tulee. Senhän voisi käyttää pois naamionakin kuulemma. Ehkäpä kokeilen sitä ja saisi ainakin yhden tuubin pois tästä kategoriasta äkkiä.


Meikkivoidenäytteitä. Osa varmaan tummia, käytän The Body Shopin vaalennustippojen kanssa joululomalla. Nyt en ole vapaapäivinä näitä viitsinyt testailla kun parhaillaan kasvovoiteiden kanssa näytteiden hävitys menossa. Haluan kokeilla kaikki uudet tuotteet kasvoille siten, että muut käytetyt aineet pysyvät samoina, jolloin juuri kokeiltavan ainoan uuden tuotteen ominaisuudet paljastuvat.

Kuvassa Oriflame The One Illuskin Foundation SPF 20 sävyissä Porcelain ja Light Ivory, Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF 25 sävyssä 01 Light, Lumenen Nude Perfection Glow foundation sävyssä 2 Hunajapilvi sekä Dermosil Foundation sävyssä Medium. Alimpana Dermosilin Liquid concealer ainoassa myyntisävyssään, avaan ja käytän tämän ennen kuin avaan myöhemmin postauksessa näkyvän täyden putken. Jos sävy tai tuote onkin huono, voin vielä antaa sen täyden sitten käyttämättömänä jollekulle muulle.


Nestemäisiä meikkivoiteita on NELJÄ ylimääräistä 30 ml:n pulloa (ja vasta yksissä roskissa eräätkin 3 vielä heitin ja nyt on yksi avattuna). Lumenen Nude Perfection Fluid foundation sävyssä 1 Kultahiekka, Max Factorin Weightless foundation sävyssä 55 Fair Sugar Cane, Lumene Natural Coden Skin Perfector Matt Makeup sävyssä 10 Vanilla sekä Cliniquen Superbalanced Makeup sävyssä 27 Alabaster (N). Näistä vasemmanpuolimmainen on LivBoxista ja loput alesta. Aleostoksilla olen aina jotenkin ajatellut että no näitähän menee. No menisi varmaan, jos päivittäin käyttäisi ja vaikka meikkisienellä tuputellen...! Haloo, nainen, nyt sanoista tekoihin! Pyörittelen täällä vaan päätäni itselleni, nämähän ei edes ole ainoat meikkipohjani...


...nimittäin BB-voiteitakin on vielä kaksi. Rimmelin BB cream 9-in-1 Skin perfecting super makeup SPF 25 sävyssä Light on LivBoxista ja Estée Lauderin Clear Difference Complexion Perfecting BB creme SPF 35 sävyssä 01 Light varmaan kosmetologiltani ostamani. Ihan koskemattomina lojuneet nämäkin...


...ja varuilta pari meikkipuuteriakin silti hommattu vielä kaupan päälle. Nämä kyllä on aika hupaa tavaraa kulumaan, että eivät onneksi ahdista niin pahasti. Pussissa alelöytö-refill Chanel Vitalumière Aqua Fresh and hydrating cream compact makeup SPF 15 sävyssä 22 Beige Rosé ja rasiassa Clarins Everlasting Compact Foundation sävyssä 103 Ivory. Edellinen on ajatus yrittää tunkea johonkin tyhjään meikkihylsyyn, kunhan tänhetkinen Dior loppuu ja normaalihinnalla ostetulla Clarinsilla lienee vielä enemmän armonaikaa säilyä hyvänä, joten se odottakoon vielä.


Sitten peitevoidekolleksuun. Dermosilin nestemäisen peiteaineen ostin ihan vasta (MIKSI?! ok, heitin yhden vastaavan pois mutta reilu näyte, yksi vasta-avattu ja kaksi saman asian ajavaa jäi vielä tilalle...), Lancômen kylkiäinen Effacernes Longue Tenue Long Lasting softening concealer SPF 30 sävyssä 02 Beige Sable on lojunut jo kauemmin. Pitää koettaa vaalennella sitä The Body Shopin tipoilla, toivottavasti peittokyky ei siitä kärsi. IsaDoran Treat & Cover concealer stick sävyssä 21 Neutral on ihan kosmetologilta suht hiljattain (vain pari vuotta...) sitten ostettu puoliksi käytetty finnikynä, jonka yritän käytellä pois käsilaukussa arjessa kannellen ja sille en seuraajaa hanki. Aiemmin näppyjä oli jatkuvasti, nyt jos jonkun silloin tällöin kohtaan, saa kuivattaja ja normipeittis riittää.


Lasken silmänalusen peiteaineen ja silmämeikinpohjustajan omassa rutiinissani kasvomeikin puolelle, joten siksi tässä postauksessa mukana Lumenen Beauty Base Dark Undereye concealer ja Clarinsin sutikynässä tuleva Instant Light Eye Perfecting Base sävyssä 01, joka muuten on hirmu tumma. Tänhetkinen silmämeikinpohjustaja vetelee viimeisiään ja tämän saattaa joutua diskaamaan tummuuden vuoksi, joten tällaisenhan saattaa joutua jopa lähiaikoina hommaamaan! Eksperimentoin kyllä tietenkin ensin kaikilla meikkipohjilla, peiteaineilla ja kasvoprimereilla ja yritän löytää niistä tyydyttävän korvikkeen, sillä jotenkin tää tuotepaljous on tappanut kaiken uudesta kosmesta innostumisen.


Myöskin tänhetkisen (jes, ainoan!) irtopuuterin loputtua koetan ensin korvata sen näillä ja pohdin uutta vasta jos nämä ei mitenkään sovellu. Ovat nimittäin valopuutereita molemmat. Olen käyttänyt näitä vain vähän korostuksiin, mutta eivät itse asiassa ole mitenkään shimmerisiä tai kovin korostavia, joten ehkä toivoa koko kasvoille käytöstä olisi. Vasemmalla alekorista dyykkaamani aataminaikuinen Lumenen Luminous Play valopuuteri sävyssä Translucent ja oikealla "vain" jonkun vuoden vanha pari kertaa varovasti kokeiltu ihanantuoksuinen alelöytö Guerlain Météorites Illuminating and Mattifying face powder sävyssä 01 Teint Rosé, jonka rasiasta tuo söpö vippa on.


Tässä sitten muutamia, joiden käyttö vähän arveluttaa. Elfin Contouring Blush & Bronzing Powder-duo on ihan uusi ostokseni, mutta apua kun tällä pitäisi uskaltaa kokeilla niitä varjostuksia tehdä... Katotaan sitten äitiyslomalla, jos sattuu tulemaan hyvin nukkuva vauva, joka laskee mut välillä YouTuben ääreen meikkikouluun :)

Pyöreässä peilirasiassa on ihana ennen pitämääni Lumikki-tyyliin ihan varta vasten kalliilla viime talvena ostettu Sensai Cheek Blush-poskipuna sävyssä CH02 Shirosakura. Saapa nähdä, kun helppo persikkapinkki tämänhetkinen poskari ensi viikolla loppuu, että käykö tämä mulle enää kun oma maantienvaalea hiusvärini on nyt kasvojeni kehyksenä entisen mustanruskean sijaan. Tästä luopuminen harmittaisi, varsinkin, kun vaihtoehtona on sitten tuo lasiroll-onissa oleva Yves Rocherin Healthy glow effect blush, joka on ihan vesimäistä tintiä. Senkin käytössä tulee olemaan aika opettelu, mutta nuukuus ei anna myöten heittää kunnossa olevaa tuotetta pois edes yrittämättä käyttää sitä.

Dermosilin helmimäinen Matta aurinkopuuteri on ollut mulla "varjostus"käytössä posken lommoilla ja leukalinjassa, mutta tästä tulee kyllä niin pliisu väri, että käytännössä en ole siis oikeasti contouringia saanut aikaan. Pitää nyt miettiä mitä tällä teen, kyllä kai kasvoja ois hyvä vähän terveemmän värisiksi opetella tekemään, mutta oikea sijainti kasvoilla on ihan hepreaa vielä. Pitää myös tutkia, olenko vaan ohjeenmukaisen kabukinkäytön takia epäonnistunut, jospa jokin muu suti saisi näistä enemmän väriä irti.


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä meikin viimeistelijä ja korjailijat. Kiinnittäjiä on jemmassa vain tuo Elfin Makeup Mist & Set, jonka ostin viime keväänä. Ei ahdista, varsinkin kun Dermosilin avatussa pullossa on enää sentti jäljellä. Koetan kyllä näiden varsinaisten jälkeen käytellä muita kasvosuihkeita tässä tarkoituksessa pois tai ehkä jopa ennen kuin korkkaan tämän.

Kiillonpoistopapereita sen sijaan on hirveästi, Toivottavasti siskoni ottaa sen KUUDENNEN avaamattoman paketin, joka tuli Kicks-joulukalenterista. Tuo The Body Shopin mineraalipuuteripaperi tuli kyllä häneltä minulle päin ja hänellä on kuivanpuoleinen iho, joten voi olla että nämä kaverit saa seuraa. No, avatut 2 pkt loppuvat pian, tuo Bodarin on avattu myös ja noissa Shiseido Pureness Oil-Control Blotting paperissa, Malu Wilz Shine control paperissa ja kahdessa paketillisessa Oriflame Optimals Oxygen boost oil Blotting tissuesia on vain 300 arkkia yhteensä :D

Tästä esittelystä tuli pitkä kuin nälkävuosi. Pitäisiköhän tästä tehdä jotain osavuosikatsausta joskus keväällä? :) Olkoon tämä nyt häpeäpaaluna ja muistutuksena minulle kun seuraavan kerran rahapussi meinaa raottua. Never again aion kerätä tällaista tuotemäärää. Onneksi silmä- ja huulimeikkejä on paljon vähemmän jemmassa. Ainakaan näiden tapaan ihan keskenään vastaavia ei ole hirveästi, vaan lähinnä sit sävyvalikoima vähän karannu lapasesta tms. mut ei nyt puoltakymmentä ihan vastaavaa ainakaan montaa lajia löydy. Mites ruudun toisella puolen, onko jemmassa vastaava määrä vai siunailetteko mielenterveyttäni kauhuissanne? ;)

2 kommenttia:

  1. Sullahan on ihan maltillinen määrä tuotteita :) Toi Max Factorin meikkivoide on ihana!

    VastaaPoista
  2. Ai kiitos :) Itseä ahdistaa ja harmittaa, et jos noi yhteensä monen sadan euron selektiiviset kuivettuu pakkauksiinsa. Korkkasin just tänään ton Max Factorin ja kyllä oikea meikkivoide vaan peittää ja pysyy sata kertaa kauniimmin kuin kämänen sävyttävä päivävoide! Taitaa olla tosiaan aikasen hyvä vielä muihin meikkivoiteisiinkin verrattuna.

    VastaaPoista