sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Lumene Arctic Aqua Virkistävä Suihkugeeli 250 ml



Tämä oli ihan kiva tuote, mutta toisaalta vähän outolintu. Ehkä en vaan ole sitä jotain käytännöllistä ja sporttista naistyyppiä, joka tämän kohderyhmäksi lienee ajateltu. Olen lukenut tästä innostuneenkin kommentin, mutta henkilökohtaisesti tuskin ostan uudelleen. Ostin tämän alesta noin 3 eurolla ja olen usein nähnyt tätä tarjouspäivien yhteydessä suht samoihin hintoihin Sokoksella, Citymarketissa ja Anttilassa. Enempää tästä en kyllä maksaisikaan.



Pullosta annan tylsyys- ja miehekkyyspisteitä. Pullo on tosi leveä ja vaikka minulla kohtalaisen reilu koura naiseksi onkin, niin tuntuu vaikealta ylettää puristamaan pulloa. Ehkä myös supisuora malli haittaa, yleensä kun naisten suihkaripulloissa on vähän linjoja ja ainakin yksi kapeampi kohta, jonka kohdalta sormet ylettävät paremmin ympäri. Toisaalta flippikorkin leveys ja tasaisuus on mainio asia viimeisiä käyttöön valutellessa. Ja tosiaan suoraviivaisen muotoilun lisäksi pullon värimaailma on kanssa aika pliisu ja miehinen makuuni.



Itse tuote on sinistä! Sellaista baby blueta, lähes pastellista. Itseäni tuo väri vähän ällötti ja se riiteli tuotteen tuoksun kanssa häiritsevästi. Tuote tuoksuu nimittäin kirpeille vihreille omenille, oikeastaan lähes koivunlehdille. Jotenkin miellän tämän tuoksun vihreään väriin ja vihreä imago tuntuisi sopusointuisemmalta. Nykyinen imago yhdistyy minusta minttuisuuteen, sporttisuuteen ja muihin miestentuoksujen vivahteisiin ja kun pullosta turahtaa jotain aivan muuta, sitä hätkähtää. (Kyllä, on meitä, joita tuollainen haittaa! Onhan?) Tuotepohja oli ihan normaali suihkugeeli minusta, ei kuivattava muttei myöskään pulloon painettujen "tieteellisten" kaavioiden ja ylisanojen vertainen kosteuttaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti